Дамите дефилираха облечени във вечерни рокли и спортно-елегантни тоалети Най-красивите омъжени

...
Дамите дефилираха облечени във вечерни рокли и спортно-елегантни тоалети Най-красивите омъжени
Коментари Харесай

Кралиците на Бургас доказаха, че притежават не само красота, но и големи сърца

Дамите дефилираха облечени във вечерни рокли и спортно-елегантни тоалети

Най-красивите омъжени дами в морския град, носителки на купите „ Мисис Бургас “ и участнички в състезанието през годините, се сплотиха в поддръжка на децата и техните родители от Центъра за социална поддръжка „ Цветница “ в община Малко Търново. На благотворителен бал, провел се в 5-звездния Гранд хотел и СПА Приморец, прелестните дами дефилираха с изискани тоалети пред събралите се посетители.

Първи зад идеята застанаха организаторките на състезанията „ Мисис Бургас “ и „ Кралица на Бургас “ – Илияна Мосинова и Ваня Кирова. Именно тяхна бе концепцията и за изисканото събитие, което се организира под мотото „ Красотата отваря сърцата на хората и сплотява! “.

По време на дефилето на бургаските кралици на хубостта, гостите на галата имаха опция да се включат в лотария с разнообразни награди, предоставени от компаниите, участващи в организацията на събитието и прегърнали благотворителната самодейност. Над 80 индивида станаха съпричастни с идеята. Събраните средства от гостите – 1500 лв., дружно с персонално дарените от носителките на купите „ Мисис Бургас “ и участнички в състезанието огромно количество дрешки, интерактивни игри, книжки и други, ще бъдат занесени в Центъра за социална поддръжка „ Цветница “ от дамите с огромни сърца. Те ще зарадват с тях малчуганите за Коледните празници.
 Пепа Костадинова бе водеща на събитието. Чаровното лице на телевизия " Канал 0 " не отстъпваше на носителките на купите за красора
„ Идеята на нашата самодейност не е единствено да дарим средства и материални, нужни на центъра, а и да окажем морална поддръжка на децата и фамилиите им. Социалната страна на идеята има не по-малко значение. Директорът на центъра бе безапелационен, че младежите имат най-много потребност от внимание и да почувстват, че има хора, интересуващи се от тях “, разяснява Илияна Мосинова.

За положителното въодушевление на гостите на благотворителния бал се погрижи внукът на композитора Стефан Диомов – Божидар Неделчев. Десет годишният гений сподели капацитет да се трансформира в на новата музикална звезда. Но освен Божидар сподели огромния си гений, това направиха с осъществяванията си и другите ученици на вокално студио „ Сезони “, които пееха сред ревютата.

Дамите дефилираха облечени във вечерни рокли, спортно-елегантни дрехи и аксесоари на известни фешън марки и дизайнери.

Още фотоси:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР